Inner2

Odontologia
Restauradora i Estètica

L'odontologia restauradora i estètica és la tècnica a partir de la qual intervenim en la part exterior i dura de la boca (només les dents) quan la morfologia d'aquesta ha canviat fins al nivell d'afectar el seu correcte funcionament. Es tracta de retornar-li a la dent el que ha perdut a través de procediments mínimament invasius. El terme estètica s'utilitza per a apuntar que corregint la morfologia de la boca, el resultat és també, per naturalesa, estètic.

 

Inner2

Cirurgia Oral i Implants

Cirurgia Oral i Implants

La cirurgia oral és la tècnica a partir de la qual intervenim la boca quan la morfologia d'aquesta ha canviat −pel pas del temps, per malaltia o per hàbits− i afecta a l'acompliment de les seves funcions correctament. Les intervencions, que són de tipus molt diversos, es fan tant en el teixit tou de la boca (la geniva), com en el que hi ha sota (l'os). És el procediment al qual recorrem quan s'esgoten les altres vies i sempre que parlem de cirurgia parlem de no envair més enllà de l'espai bucal.

Implantologia

La implantologia és aquesta part de la cirurgia oral especialitzada en la rehabilitació de peces perdudes, és a dir, a posar dents on les hem perdut. Els tres pilars de qualsevol implant són: el material, la precisió manual del cirurgià i el sistema. Blancdental utilitza titani de primera qualitat i els materials més biocompatibles del mercat; un cirurgià que opera amb procediments mínimament invasius, amb més àmplies competències que un implantòleg; i un sistema mecanitzat, el millor per a assegurar un implant que perduri en el temps.

 

Inner2

Invisalign

Invisalign és un nou sistema d'Ortodòncia que no utilitza els brackets per a redreçar les dents. A canvi utilitzem uns alineadors transparents i extraïbles, fets a la mesura exacta de la boca del nostre pacient, que anirem canviant cada 7/10/17 dies, depenent del criteri de la doctora, per a així anar adaptant la posició de les dents a la posició desitjada. Invisalign, amb la seva tecnologia, aconsegueix que l'ortodòncia sigui un tractament còmode i estètic, la qual cosa ha fet que en l'actualitat siguin cada vegada més els adults que es decideixen a corregir la seva mal posició dental. El fet d'alinear el somriure sense necessitat de brackets ni arcs metàl·lics introdueix una sèrie de millores respecte als tractaments d'ortodòncia convencional:

És més difícil que el pacient creï càries durant el tractament perquè es pot extreure els alineadors per a realitzar la seva higiene. No interfereix en el raspallat ni l'ús de la seda o fil dental.

És un tractament molt còmode ja que per a menjar i per a la higiene, el pacient, es retira els alineadors. S'eviten també les habituals rascades en els llavis que provoquen els brackets i la incomoditat d'emmagatzemar aliment en els mateixos mentre mengem.

És un tractament molt estètic ja que els alineadors són transparents, pràcticament invisibles. Permet que a la nostra vida social el nostre tractament passi desapercebut.

És un tractament més ràpid i indolor ja que estratègicament les dents no es mouen totes al mateix temps, com en l'ortodòncia convencional, sinó seqüencialment, d'acord amb l'estratègia que tria el doctor. Això escurça els mesos de durada del tractament.

Compatible amb la pràctica d'esport ja que al no portar brackets no correm cap risc davant un impacte, caiguda, no limitant-nos en el moviment.

És un tractament d'ortodòncia sense riscos ja que al principi del tractament, fins i tot abans de començar a utilitzar els alineadors, el pacient tindrà accés al resultat final del seu tractament a través d'una representació virtual digital de la seva boca. Podrà veure com les seves dents s'aniran movent alineador a alineador fins al final del tractament.

Invisalign es un tractament ideal en qualsevol edat, sense limitacions, abastant pràcticament la totalitat dels casos d'ortodòncia en l'actualitat.

Existeixen tres tipus de tractament Invisalign en funció del temps que necessiti el pacient tractar-se per a arribar al resultat desitjat:

  • INVISALIGN I7
  • INVISALIGN LITTE
  • INVISALIGN FULL

I existeix un tractament específic i especial per als nostres pacients adolescents, INVISALIGN TEEN.

En funció de l'estat inicial del somriure i el lloc on desitgem portar-la, el doctor triarà un tractament o un altre i a posteriori desenvoluparà el pla estratègic que seguirà durant el procés, per aconseguir el millor resultat.

A Blancdental estem certificats com a proveïdors Invisalign, amb una llarga experiència i molts pacients satisfets que ens avalen. Si desitges més informació sobre aquest sistema, veure alineadors, veure com és la representació virtual d'una boca i l'evolució d'un tractament, així com resoldre totes les teves preguntes, amb molt de gust a Blancdental t'atendrem.

 

Inner2

Ortodòncia

Ortodòncia: recuperant l'equilibri del teu millor somriure

L'ortodòncia és una de les especialitats dentals que més ha evolucionat i innovat en els últims anys. Aquesta especialitat té com a finalitat alinear les dents i corregir la seva posició, per a obtenir una anatomia bucal més saludable per a la persona i també, en conseqüència, més estètica.

En l'actualitat existeixen, fonamentalment, dos tipus de tractaments d'ortodòncia: L'ortodòncia convencional i  l'ortodòncia invisible o Invisalign. La línia que separa aquestes dues classes d'ortodòncia, té a veure amb l'estètica i la comoditat del pacient durant el tractament.

Atès que l'ortodòncia convencional es recolza, sobretot, en l'ús dels brackets fixos per a aconseguir els seus resultats, sempre serà menys portable i estètica que l'ortodòncia Invisalign, que utilitza alineadors transparents i extraïbles. No obstant això, el resultat final, funcional i estètic, de tots dos tractaments deurà sempre ser el mateix.

No obstant això, la tecnologia dental que continua investigant en la millora de l'ortodòncia convencional, ha indagat en diferents alternatives per a fer-la més estètica. Aquestes millores es basen a fer brackets cada vegada menys visibles, més estètics.

3 tipus de brackets amb diferents característiques però amb la mateixa fi

Bracket metàl·lic: És el més comú dels tres, per ser el bracket que s'ha utilitzat tradicionalment en ortodòncia al llarg de tota la història de l'especialitat. Els actuals brackets metàl·lics han evolucionat cap a brackets més petits i arrodonits.

Bracket porcelànic o ceràmic: Són els comunament anomenats brackets blancs. Es busca equiparar el color del bracket al color de la dent, per a així camuflar-se. En el mercat existeixen dos tipus de brackets ceràmics, en funció del material del qual estan fets: els de resina i els de ceràmica. Les diferències bàsiques tenen a veure amb la conservació i duresa de cada material.

Els brackets de resina es tenyeixen amb els aliments al llarg del tractament, deixant de ser estètics en algun moment, mentre que els ceràmics mantenen el seu color i lluentor de principi a fi del procés. I la resina, a l'ésser un material més frèvol que la ceràmica, fa que els brackets de resina siguin menys fiables que els de ceràmica en la precisió dels moviments ortodòntics . En Blancdental utilitzem els brackets de ceràmica.

Bracket Safir: Rep aquest nom el bracket transparent. Són brackets de cristall, per la qual cosa són molt resistents i en ser completament transparents es mimetitzen amb la dent, per la qual cosa són altament estètics. Els nostres tractaments d'Ortodòncia sempre van acompanyats de retenidors al final del tractament, els quals minimitzen el risc que les dents tornin a moure's, una vegada hem aconseguit el somriure que estàvem buscant.

Inner2

Endodòncia


Conegut col·loquialment com el tractament per a “matar el nervi”, l'endodòncia és una especialitat per a salvar la dent de l'extracció quan el nervi s'ha infectat, per exemple, a causa d'una càries. S'accedeix al nervi de la dent (òrgan pulpar), s'elimina el teixit nerviós infectat i se segella. El resultat és una dent desvitalitzada però sana i apte per a desenvolupar les seves funcions. Blancdental practica les endodòncies sistemàticament RECIPROC, el sistema més nou i segur que es caracteritza per treballar de forma guiada, ja que abans d'intervenir se sap fins a on arriba la dent, i treballa amb llimes especials que no tenen risc de quedar-se dins de la boca, perquè són llimes d'un únic ús, d'un sol ús.

 

Inner2

Higiene Dental

Higiene Dental

La higiene dental professional és un tractament preventiu que té com a finalitat mantenir la salut bucal retirant la placa bacteriana i el carrall que hem acumulat en les nostres dents.

Encara quan es practiqui una bona neteja a casa, és gairebé impossible evitar l'acumulació de residus alimentaris, que amb el temps calcificaran, sobretot en les zones interdentals.

Quan fer la neteja dental?

La periodicitat amb la qual és aconsellable realitzar-se la higiene dental depèn de cada persona i de les seves característiques individuals. Les variables que intervenen en la freqüència necessària tenen a veure amb característiques endògenes de la persona (acidesa de la seva saliva, antecedents genètics de problemes periodontals, algunes malalties com el stress) i exògenes, com a hàbits com el consum de tabac i cafè, unes certes medicacions o el tipus d'higiene que realitzem a casa diàriament.

La millor manera d'esbrinar cada quant necessitem la nostra higiene és que el doctor ens realitzi una avaluació on observarà el tipus de geniva que tenim, el seu estat de conservació, la quantitat de placa acumulada en les nostres dents i si aquesta placa es troba per sobre de la línia de geniva o si es troba també per sota.

Prevenció contra la Periodontitis i la Càries

La importància de realitzar-nos la higiene bucal cada quan la necessitem, és que ens ajudarà a prevenir la malaltia periodontal, socialment coneguda com piorrea. Al mateix temps, en ajudar-nos a preservar una boca neta serà un bon preventiu contra l'aparició de càries.

En Blancdental realitzem la higiene dental utilitzant un equip d'ultrasons i instruments odontològics especials. En els casos que el pacient presenti una geniva excessivament inflamada o sagnat gingival, realitzarem aquesta higiene en més d'una sessió, deixant passar entre una i una altra sessió almenys una setmana, per a permetre que la geniva es vagi desinflamant i puguem així aconseguir una higiene bucal més completa.

Formació personalitzada sobre higiene dental

Després de la higiene li ensenyem a cada pacient com és la millor pauta a seguir a casa adaptada a la seva boca, per a preservar el major temps possible els resultats obtinguts en clínica.

Els mostrem les tècniques de raspallat, com passar-se el fil dental, i els aconsellem quin tipus de productes de farmàcia s'ajusten millor a les seves característiques personals. Aquest procés que dura aproximadament una hora et garanteix mantenir la teva boca més neta, sana i estètica per més temps.

 

 

Inner2

Àcid Hialurónic

Bio-remodelació


Bio-remodelació amb àcid hialurònic és la solució òptima per a la prevenció primerenca de línies, arrugues i pèrdua de volum. Permet restaurar l'harmonia de l'equilibri facial amb un efecte de llarga durada, de tal manera que els pacients obtenen i / o recuperen una major fermesa, elasticitat i una millora general de les línies fines, arrugues, plecs i pell.

Enfront d'altres opcions, la Bio-remodelació amb àcid hialurònic proporciona uns resultats immediats i més sostinguts en el temps.

Entre els seus grans beneficis destaca:

  • Millora del to, la textura, la hidratació i la lluminositat de la pell
  • Augment de la fermesa i l'elasticitat, per a una pell més sana i suau
  • Augment de la plenitud facial, amb efecte tensor i lifting
  • L'efectivitat i la qualitat dels resultats:  discrets i molt naturals.

 

 

 

 

Estem a:

Carrer Nou, 9,

08401 Granollers,

Barcelona

 

Contacta amb nosaltres:

93 870 66 73

info@clinicablancdental.com

Dilluns-Divendres 09.00-14.00 / 16.00-20.00

 

Segueix-nos:


Últimes entrades en el nostre blog:


Scroll to Top
×