Inner2

Contacta amb nosaltres...

Blancdental

Carrer Nou, 9,

08401 Granollers,

Barcelona

t.   93 870 66 73
e.  info@clinicablancdental.com

 

 


 

Posa't en contacte

 

  En compliment del Reglament UE 2016/679 de Protecció de Dades i la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Responsable del Tractament és BLANC DENTAL REHABILITACION ORAL SL; CIF: B65741308; Adreça: C/ NOU 9 GRANOLLERS. (C.P.08401) Barcelona. Telèfon: 93 870 66 73. E-mail: info@clinicablancdental.com l'informa del tractament de les seves dades amb la finalitat gestionar les consultes que es rebin a través de la Pàgina per part dels usuaris.

  La base jurídica del tractament de les dades és el consentiment de l'usuari. Les dades es conservaran mentre es mantingui li relació i no se sol·liciti la seva supressió i en qualsevol cas en compliment de terminis legals de prescripció que li resultin d'aplicació.
  No se cediran més dades excepte obligació legal. No s'efectuaran transferències internacionals de dades.
  L'interessat pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, davant el Responsable, dirigint-se per escrit a BLANC DENTAL REHABILITACION ORAL SL; Adreça: C/ NOU 9 GRANOLLERS. (C.P.08401) Barcelona, o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a la següent adreça comercial@mained.com adjuntant còpia de DNI o un altre document identificatiu. Així mateix, podrà en qualsevol moment, retirar el consentiment prestat dirigint-se a l'adreça a dalt indicada, així com reclamar davant l'Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades www.aepd.es).

  Per a més informació posem a la seva disposició la Política de privacitat de la Pàgina a Política de Privacitat.

  He llegit i accepto lapolítica de privacitat.

   

  Estem a:

  Carrer Nou, 9,

  08401 Granollers,

  Barcelona

   

  Contacta amb nosaltres:

  93 870 66 73

  info@clinicablancdental.com

  Dilluns - Divendres 09.00-14.00 / 16.00-20.00

   

  Segueix-nos:


  Últimes entrades en el nostre blog:


  Scroll to Top
  ×