Quins són els tres Tractaments d’estètica dental més demandats?

Quins són els tres Tractaments d’estètica dental més demandats?

Hem detectat que cada vegada són mes les persones que s'acosten a la nostra clínica preguntant-nos què fer per a tenir un somriure més bonic i veure's millor.

D'entre els dubtes més freqüents que ens trobem, les següents són les més habituals:

  • Tenir un somriure més bonic suposarà danyar les meves dents?
  • Aquests tractaments són molt cars?
  • Són tractaments definitius?

Existeixen diferents camins per a arribar a tenir aquest somriure que tant desitges. Per això, és necessari que coneguis cadascun al detall i així puguis saber quin és el més indicat per a tu.

A continuació, et resolem tots aquests dubtes donant-te a conèixer els 3 tractaments dentals més recomanables per a aconseguir somriures esplèndids.

1. Emblanquiment dental

Amb un emblanquiment dental d'alta qualitat s'aconsegueix un somriure més blanc i brillant.

Sempre els expliquem als nostres pacients que atès que les dents, en el seu conjunt, suposen l'espai de color blanc i en moviment més gran de la cara, quan els blanquegem, aconseguim també que tota la cara mostri una aparença més lluminosa.

Les dents, igual que la pell, tenen una superfície porosa i el que fem amb aquest tractament –a través dels agents blanquejadors més apropiats com són el peròxid d'hidrogen i el peròxid de carbamida- és alliberar els micro-porus de les substàncies pigmentantes que rebutgen els aliments, les begudes, el tabac i que es van acumulant amb el temps.

El més important és saber que els emblanquiments d'alta qualitat no danyen el teu esmalt, a més de ser tractaments molt accessibles econòmicamentEl preu mitjà és de 200-300€.

I per si no ho sabies, els emblanquiments poden realitzar-se en la clínica o a casa (ambulatoris). En funció del que estiguis buscant aconseguir, et recomanarem un d'ells.

Els efectes són que les dents mantindran el color aconseguit durant mesos, i en moltes ocasions durant anys, depenent del consum que facis de substàncies que puguin pigmentar.

Si amb el temps, les teves dents comencen a perdre l'aparença inicial, la recomanació és fer una dosi de record.

  1. Ortodòncia

Quan unes dents col·locades incorrectament ens allunyen de tenir el somriure que desitgem, la solució més eficaç i menys invasiva ens l'oferirà l'ortodòncia.

Aquest tractament consisteix a col·locar les nostres dents en els llocs on la naturalesa preveu que realitzaran millor la seva funció.

Aquesta solució suposarà per a nosaltres aconseguir una millor capacitat masticatòria i t'estalvia molts problemes relacionats amb la mala posició com són els problemes periodontals, la predisposició a fer càries i problemes relacionats amb la nostra articulació bucal.

A més de tots aquests beneficis relacionats directament amb la nostra salut, l'ortodòncia ofereix resultats estètics d'alt impacte.

En col·locar les nostres dents en el lloc que els pertany, a més aconseguim que els teixits que descansen sobre les nostres dents, els llavis, també es mostrin més estètics.

Molts pacients ens refereixen que des que es van fer l'ortodòncia noten que els seus llavis són més gruixuts.

En realitat, els seus llavis són els de sempre, el que ocorre és que les dents en bona posició exerceixen d'un millor suport per a aquests teixits que semblaran haver estat emplenats.

El mateix efecte es dóna amb moltes arrugues d'expressió, sobretot amb les típiques a amb el pas del temps es creen sobre el llavi superior.

Actualment, en aquest camp, la solució estètica més demandada és l'ortodòncia invisible mitjançant alineadors transparents.

Nosaltres recomanem Invisalign, que és la solució pionera, la més abalada i amb més casos d'èxit.

El resultat que aconseguirem és perdurable en el temps, la tècnica d'intervenció és mínimament invasiva i econòmicament accessible mitjançant quotes a pagar durant la durada del tractament. En Blancdental pots aconseguir-ho a partir de 80 /mes.

  1. Carilles dentals

Abans      Després       

Les carilles dentals són la solució preferida per aquestes persones que no se senten satisfetes amb l'anatomia de les seves dents.

Això pot deure's a trencaments dentals a conseqüència d'un impacte o per desgast precoç, altres vegades perquè senten que les seves dents són massa petits, estrets, etc...

Les carilles dentals són unes primes làmines que col·locades sobre la superfície de la dent els proporcionaran l'aparença desitjada. A més, aquest tractament ens permet també triar el color de la dent que volem tenir.

Existeixen dos tipus de carillas dentals:

CARILLES CERÀMIQUES

Són fines làmines de porcellana. Proporcionen la forma i el color d'una dent altament estètica i natural. També corregeixen petites mal posicions dentals. Perquè la seva adhesió sigui perfecta, haurem de preparar la dent polint-lo mínimament. I per a mantenir-les en perfecte estat, només és necessari portar una higiene adequada.

CARILLES DE RESINA (O COMPOSITE)

Es realitzen directament sobre la dent, afegint capes d'aquest material, que el doctor anirà modelant fins a aconseguir l'anatomia desitjada. Igual que amb les carilles

ceràmica, s'aconsegueix una millor anatomia i color, així com també poden resoldre petits problemes estètics relacionats amb la mal posició dental. Més enllà de requerir una higiene adequada també necessiten d'un manteniment en clínica, aproximadament anual.

Les carilles ceràmiques tenen un cost més elevat que les carillas de resina. El cost aproximat de les carilles ceràmiques és 600-700 (el del les carilles de resina és de 150-200 €). No obstant això destaquen pel seu resultat estètic, així com per no necessitar de manteniments anuals.

Si vols saber més sobre com aconseguir aquest somriure que desitges, en Blancdental estarem encantats d'oferir-te la teva primera visita gratuïta amb revisió i diagnòstic gratuït, i sense cap mena de compromís.

Si vols saber més sobre com aconseguir aquest somriure que desitges, en Blancdental estarem encantats d'oferir-te la teva primera visita gratuïta amb revisió i diagnòstic gratuït, i sense cap mena de compromís.
T'escoltarem detalladament, resoldrem tots els teus dubtes i et farem un pressupost a mesura segons les teves necessitats.

                                               

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *